Fem una peli. Qui vulgui, que s’apunti.

Quan en el meu primer post, fa més de dos anys, deia (i cito literalment) “Faig masses coses, jo”, no ho deia per dir. En aquella llarga llista que vaig començar, ara em tocaria escriure moltes més coses, entre elles que faig ràdio, que he dibuixat còmics, començat una saga de literatura fantàstica amb la Mercè, i que ara, després de donar-hi moltes voltes, entro al món de l’audiovisual… fent una peli.

Doncs sí senyors. En aquests moments, tots els que estiu llegint aquest post, sou testimonis de les primeres passes de… “LA PELÍCULA”. Passarà a la història per ser la primera peli del món feta a base de recursos deuvosguarencs. De moment ja tenim guionistes, director, i els primers actors. Tan bon punt acabi aquest post, enviaré un mail a una possible muntadora, que espero que em digui que sí.

Normalment no explico els projectes fins que surten a la llum, com ja heu vist sempre, però aquest és tant gran, que vull obrir-lo a tots els deuvosguardencs que els hi faci il·lusió participar d’alguna forma. És per això, que el motiu d’aquest post és fer una crida a tots aquells que vulgueu entrar al projecte des del principi. Penseu que després ja anirem tancant el tema, i ja serà més difícil entrar-hi.

Així doncs, tots aquells insensats que vulguin i puguin participar, que m’enviin un mail, o que es posin en contacte a través del formulari de turno, i que em diguin què poden fer, i quant (horaris lliures). Ja pot ser davant la càmera (actors, extres, figurants), darrera d’aquestes (càmeres, editors, muntadors, efectes especials), o fins i tot temes de producció (potser tenen un local on gravar, instal·lacions, un comerç, restaurant o botiga on filmar-hi alguna escena…). I altres coses que creieu que puguin ser interessants, i que ara no he dit.

Penseu també en tots els vostres amics i coneguts! Potser coneixeu algú que estudiï comunicació audiovisual, o mòduls de cine, o algo del pal, que tingui ganes de fer coses? Segur que ens ho passarem de conya!!

APROFITEU ARA, QUE EL PROJECTE NEIX!!
Tota aportació serà benvinguda!!