La peli: Primera Reunió

Us he de confessar que estic desbordat amb tots els oferiments que m’han arribat les últimes 48 hores per participar a la pel·lícula. La veritat és que estic gratament sorprès. He estat tot el dia d’ahir i d’avui liadíssim posant ordre a tots els recursos (materials i humans), i avui he tingut la primera reunió oficial amb l’equip de producció. Poc a poc us aniré contestant a tots, però de moment, podriem fer aquest petit esquema de crèdits:

Direcció & Guió:

Jun & Jan

Producció:

Jun, Jan, Dolores, Mercè, Plebe

Fotografia:

Dani Freixas, Adrià

Tècnics de so:

Byjana, Arià

Muntatge:

Soundwave, Xavi

Actors:

Lidia, Eva, Paula, Knutus, Alepsi, Miyucchi, Damià, Mireia, Berta, Clara, Xeta, Yui, Èric

Càsting:

Dolores Almendralejo

Música:

Nuitari

Escenografia:

Patricia

Racor:

Mireia

Càmeres:

Adrià, Xavi, Berta, Clara, Ary

Disseny Gràfic:

Pere Rafart

1. Encara hi ha molta gent que no he posat, perquè no m’han dit QUÈ volen fer, o quina DISPONIBILITAT d’horari i calendari tenen. Llavors us posarem en equips, i s’escollirà un cap d’equip en funció de l’experiència de tothom. Com veieu, hi ha moltes coses que es poden fer, en una peli. Els crèdits que veieu de moment, encara no són definitius. Ens anirem acabant de situar quan tothom ens vagi concretant la seva disponibilitat exacte. Sobretot, els que volgueu entrar, envieu-me un mail!

2. Els actors poden ser FIGURANTS o INTÈRPRETS. Si us plau, concreteu el que voleu fer. Els figurants venen, fan bulto i surten de fons. Res més. Els intèrprets primer han de fer un càsting, per veure quin paper els hi encaixa més (tots sortireu, tranquils, encara que sigui per a fer un cameo). El càsting es farà al març o abril, i consta de 3 parts:

  • Breu actuació d’un extracte del guió de la peli (preparat a casa)
  • Breu actuació inventada vostra, segons unes pautes que us donarem (preparat a casa)
  • Breu actuació que improvisareu a saco (en el moment, sense preparar)

Això NO ÉS OPERACIÓN TRIUNFO! No patiu, que tots fareu algo. El càsting només és per veure en quins papers encaixeu, i ja està. No és un procés d’eliminació, no patiu.

3. Dues fases: Des d’ara fins Sant Jordi, s’elaborarà el guió, l’story board, i repartirem tots els càrrecs. Després de Sant Jordi, comencem a rodar. Es rodarà bàsicament a Barcelona i voltants.

4. La peli serà d’humor, pensaments filosòfics, i un cert punt de paranoia divertida. Diàlegs enginyosos, ràpids i dinàmics, i una fotografia molt acurada. Estarà ubicada en la època actual, i tindrà un toc de crítica social, sobretot pel tema dels joves i la vivenda. Hasta ahí puedo leer…