Ens falta algú de maquillatge

Bé, la peli va a més, dia a dia!! Actualment ja estem treballant en el guió, i la veritat és que promet molt. Ja us aniré explicant tots els progressos, i aviat us passaré el fragment per a que us prepareu el càsting. En els propers dies començaré a datar reunions per equips, i dies de càsting.

Pel que fa a tots els que us heu apuntat, aquí us poso els crèdits actualitzats. Encara ens cal algú a maquillatge i perruqueria. Ja sabeu, perquè els llums no il·luminin la cara massa, i perquè sortim tots guapos. Anirà de la maneta amb el director artístic. Cap deuvosguardenc ha estudiat peluqueria o estètica? Segur que algú té un amic amb ganes de fer coses, que és un crac de l’estètica, oi que sí? Doncs va, digueu-li!

Sobretot, quan m’envieu el mail per a col·laborar a la peli, digueu-me QUÈ voleu fer, i QUINA DISPONIBILITAT de calendari teniu. Caps de setmana? Dies sueltos? Dies sencers? En fí, aquí va tota la gent que de moment entra segur:

Direcció & Guió:

Jun & Jan

Producció:

Jun, Jan, Dolores, Mercè, Plebe

Ajudants de producció:

David, Sergi, Mar, Cesc

Fotografia:

Dani Freixas, Adrià

Tècnics de so:

Byjana, Arià, Roger

Muntatge:

Soundwave, Xavi

Actors:

Lidia, Eva, Paula, Knutus, Alepsi, Miyucchi, Damià, Mireia, Berta, Clara, Xeta, Yui, Èric, Mònica, Alicia, Abril, Alba, Paula, Pere, Abraham, Moni, Annmapo, Carlota

Càsting:

Dolores Almendralejo

Música:

Nuitari

Escenografia:

Patricia

Racor:

Mireia

Elèctrics & Il·luminació:

Maria

Càmeres:

Adrià, Xavi, Berta, Clara, Ary, Marc

Disseny Gràfic:

Pere Rafart

Per cert, recordeu que apart de la peli, podeu fer moltes més coses, al DVG! Com per exemple, donar un cop d’ull al Zàpping, on avui teniu preguntes no resoltes, generadors, abraçades de 5.000 anys, els miracles de la silicona, restaurants on pagues si vols, i coses més pujades de to (a la nit, evidentment).

I parlant de coses pujades de to, us faig saber que ja hi ha un nou post del Diari Vermell, que ens parla de la solitud, que avui està la mar de romànticoide!

D’altra banda, el TecNovetats segueix fidel a la causa geek, i avui parla del WiFi sense fronteres, del software d’estiu, servei de correu català, bromes, i software lliure!

I finalment el mític fòrum, on podeu parlar d’Internet, cine, tele, llibres, còmics, esports, manga, o coses prohibides als pares!!

Apa, fins demà! Ja us explicaré com va la peli, i les seves novetats… ah, per cert… només un petit avançament de última hora… comptarem amb cameos de famosos, a lo Torrente… però encara em reservo els noms! ;)