Dates del càsting

Bueeeeeeeno, això ja comença a agafar forma, nois! Aquests dies estan sent molt fructífers no només pel bon ritme del guió (està quedant brutal), sinó també per tots els càrrecs que hem anat repartint. Podeu veure els crèdits al final del post. Ja tenim maquilladora! Ole, ole! Encara us podeu seguir apuntant, si voleu. Penseu que en breu començaran les reunions, i un cop formats els equips, ja seria un lio entrar-hi. Només heu de tenir temps i ganes de passar-ho bé! Recordeu: Envieu-me un mail dient QUÈ voleu fer, i quina DISPONIBILITAT d’horaris i calendari teniu.

Una de les coses que més m’heu preguntat, és sobre les dates del càsting, i sobre les tres proves. D’aquí a 2 setmanes més o menys, penjaré l’extracte del guió, per a que us prepareu la primera prova, i les pautes per a que us prepareu la vostra actuació (segona prova). Tal i com us vaig dir, no serà un càsting cruel rollo O.T, sinó un tema de veure en quin paper encaixeu més bé. Serà a l’abril, segurament per setmana santa. Tothom que vulgui fer d’extra o figurant, podrà entrar. I qui tingui molta il·lusió en fer algun paper, també el tindrà. No perdeu la oportunitat! Qui sap si d’aquí a quatre dies no recollireu un Oscar!

Direcció & Guió:

Jun & Jan

Producció:

Jun, Jan, Dolores, Mercè, Plebe

Ajudants de producció:

David, Sergi, Mar, Cesc

Fotografia:

Dani Freixas, Adrià

Tècnics de so:

Byjana, Arià, Roger

Muntatge:

Soundwave, Xavi

Actors:

Lidia, Eva, Paula, Knutus, Alepsi, Miyucchi, Damià, Mireia, Berta, Clara, Xeta, Yui, Èric, Mònica, Alicia, Abril, Alba, Paula, Pere, Abraham, Moni, Annmapo, Carlota, Marc, Miyuchi, _Mò_

Càsting:

Dolores Almendralejo

Música:

Nuitari, aida

Escenografia:

Patricia

Racor:

Mireia

Maquillatge:

Moni

Elèctrics & Il·luminació:

Maria

Càmeres:

Adrià, Xavi, Berta, Clara, Ary, Marc

Disseny Gràfic:

Pere Rafart