Categories
Coses de la vida

On rodarem?

Quina setmana que he passat, mare meva! La veritat és que això de la peli ha tingut una acollida genial. En fi, aquí teniu els CRÈDITS a dia d’avui. Recordeu que encara us hi podeu apuntar, enviant-me un mail. Com sempre, M’heu de dir a quin equip voldríeu col·laborar, i quina disponibilitat teniu, de calendari i horaris.

La setmana que ve tractarem el tema de les localitzacions, o sigui ON rodar. De tota forma, ja us puc avançar que rodarem escenes tant d’interior com d’exterior a Barcelona (estem demanant els permisos corresponents), com a bosc i cases de pagès (segurament Maresme o Osona). Tot depenent de on trobem una casa de pagès on ens deixin rodar.

Ah, per cert, avui he anat a fer una xerrada de còmic i literatura (i cine, ja posats) a l’escola Tecnos, a Terrassa. Allà hi havia uns quants deuvosguardencs, que fidels com sempre, han aguantat tot el rollo que els hi he fotut, i tots ens ho hem passat molt bé! Gràcies a tots! Espero poder tornar a Terrassa per la gira de sant Jordi! Espero veure a tothom de nou! :)

I aquí teniu una curiositat de Terrassa, que m’he trobat a la cafeteria on he esmorzat. És un cartell que dona un consell molt savi i intel·ligent… casi una filosofia de vida. Hi diu AVISO IMPORTANTE: Para mejorar su confort y seguridad, se recomienda NO DAR DINERO a personas que se lo soliciten”. M’encanta! Tot i que al cambrer no li ha fer gaire gràcia que no li volgués pagar el cafè amb llet i l’entrepà de pernil. Aquí ampliació!

Per acabar, recordeu que teniu el Zàpping, amb imatges de text, telèfons amb teclat, llocs abandonats, piticuixes, i altres coses maques.