On rodarem?

Quina setmana que he passat, mare meva! La veritat és que això de la peli ha tingut una acollida genial. En fi, aquí teniu els CRÈDITS a dia d’avui. Recordeu que encara us hi podeu apuntar, enviant-me un mail. Com sempre, M’heu de dir a quin equip voldríeu col·laborar, i quina disponibilitat teniu, de calendari i horaris.

La setmana que ve tractarem el tema de les localitzacions, o sigui ON rodar. De tota forma, ja us puc avançar que rodarem escenes tant d’interior com d’exterior a Barcelona (estem demanant els permisos corresponents), com a bosc i cases de pagès (segurament Maresme o Osona). Tot depenent de on trobem una casa de pagès on ens deixin rodar.

Ah, per cert, avui he anat a fer una xerrada de còmic i literatura (i cine, ja posats) a l’escola Tecnos, a Terrassa. Allà hi havia uns quants deuvosguardencs, que fidels com sempre, han aguantat tot el rollo que els hi he fotut, i tots ens ho hem passat molt bé! Gràcies a tots! Espero poder tornar a Terrassa per la gira de sant Jordi! Espero veure a tothom de nou! :)

I aquí teniu una curiositat de Terrassa, que m’he trobat a la cafeteria on he esmorzat. És un cartell que dona un consell molt savi i intel·ligent… casi una filosofia de vida. Hi diu AVISO IMPORTANTE: Para mejorar su confort y seguridad, se recomienda NO DAR DINERO a personas que se lo soliciten”. M’encanta! Tot i que al cambrer no li ha fer gaire gràcia que no li volgués pagar el cafè amb llet i l’entrepà de pernil. Aquí ampliació!

Per acabar, recordeu que teniu el Zàpping, amb imatges de text, telèfons amb teclat, llocs abandonats, piticuixes, i altres coses maques.