Busco okupes!

Uooooooooooo! La peli avança per moments, i el guió està quedant estupendu! Ja comencem a tenir varies possibilitats on rodar les cada escena, i fins i tot diverses cases de pagès!! La setmana que ve les començarem a visitar, a veure què! Ei, i aquí teniu els crèdits actualitzats! Hem afegit actors, càmeres i fins i tot ja tenim una infermera (legalment hem de tenir algú de primers auxilis mentre es roda, per si explota una bomba nuclear, o algo). D’aquí a poc, crearé una llista de mail, per a tots els col·laboradors, i així podrem organitzar-nos internament!

En el argument, tal i com us he anat explicant, hi haurà certa crítica social molt divertida. Així fent un repàs ràpid, apareixeran temes de precarietat laboral, problemes vivenda (altrament dit habitatge), corrupció política, especulació immobiliària, i moviment okupa. Una mica tot el que afecta als pobres mileuristes d’avui en dia, que per a comprar casa i formar una família ho tenen xungo, xungo. Ah, això sí… serà tot amb aquell humor desternillant i en certs punts absurd que tant ens agrada. Ei, si algú vol que reivindiquem algun tema més, que ho digui ara, que després ja serà tard!!

Ah, i ara que dic això delc okupes, aprofito per fer una crida… necessitaríem rodar 3 o 4 escenes en una casa okupa. Hi ha algun deuvosgurdenc okupa que li interessi? El tema serà reivindicar el moviment, relacionant-lo amb els temes d’especulació immobiliària que us he dit abans. Si voleu aprofitar la oportunitat, envieu-me un mail, explicant-me on està la casa ocupada, i les seves dimensions (una mica així per sobre). Evidentment, el dia del rodatge tots els que formen part de la comunitat de la casa okupada, poden sortir d’extres, si volguessin.

A continuació, ràpidament destacarem l’actualitat deuvosguardenca, encapçalada per l’interessantíssim post de la MiA, on en el seu Diari Vermell ens il·lustra sobre el sexe via webcam. I atenció perquè ens presenta un kit especialitzat per a que l’experiència sigui completa!! O_O

Ah, i com sempre, el nostre estimat Zàpping, amb rates, aaaas, fotos, talons alts i baixos, apartaments a tot color, l’últim crit de Wolsvagen, submarins, i algun que altre piticuixa. NO us ho perdéssiu pas!!