Estar Uars


…va deuvosguardencs, quina feina li oferiu?

L’altre dia vaig descobrir els doblatges d’StarWars (en conya) en català. No coneixia aquesta iniciativa, i he de dir que m’ha agradat molt. Felicitats als que l’estan portant a terme!! No sé si deuen haver acabat tota la peli, però us asseguro que la penso mirar de principi a fi! Són capaços de fer humor absurd, sense perdre l’argument real.

Més coses! Avui també felicitarem als lectors de Kadingir, que no només n’han tingut prou en llegir el llibre, sinó que han anat més enllà, i han començat a fer els seus propis FanArts i FanFics!!

Avui, només a 142 dies de l’aparició del Sr. de Zapp, ja podem veure tres curioses fanfics, i multitud de personatges, creació de en Calamar gegant, la Mirnin, la Siriuseta, en Ralau, en RainCT, la Ula, l’Ary o l’Emma Potter. Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració! Aquí a l’esquerra veieu el mític calamar amb el que “luita” l’Ishtar, i a la dreta el mític moment “Gerard i Nakki l’Osset”. Inefable! Genial el careto del Gerard i el del Nakki, emprenyat perquè encar conserva la seva forma d’osset

Però ara passem al DVG, o al Zàpping, més concretament. Allà teniu youtubes, papiroflèxia extrema, regals interessants de Sant Valentí, una fantàstica història d’amor streaker, i un huevo de coses.

I pels més geeks, el Tecnovetats ens explica la última hora de la Tecnologia Catalana. Avui concretament, teniu 9 minuts de fama, entreteniments, i regals geek de Sant Valentí!!

…ah, i pel tema peli… aquí els darrers crèdits…