Càsting de la peli: 13, 14 i 15 d’abril

Bueno nois, ja tenim les dates del càsting per la peli!! Està organitzat per Dolores Almendralejo, Eduard Pasqual, i Adrià Soler, i hi haurà 3 dies per a presentar-s’hi. Podeu escollir el que més bé us vagi.

DATES CÀSTING

Divendres 13 d’abril:

De les 18:00 a les 21:00

Dissabte 14 d’abril:

De les 18:00 a les 21:00

Diumenge 15 d’abril:

De les 11:00 a les 13:00 (matí)
De les 18:00 a les 21:00 (tarda)

Encara ens han de confirmar ON es portarà a terme, però ja us dic ara que serà a Barcelona o a Mataró. Durant la setmana us diré el lloc segur. Recordeu que constarà de tres parts!

1. Breu actuació d’un extracte del guió de la peli (preparat a casa) 2. Breu actuació inventada vostra, segons unes pautes que us donarem (preparat a casa) 3. Breu actuació que improvisareu a saco (en el moment, sense preparar).

Recordeu que el càsting només és pels que volen actuar. Els que només vulguin anar d’extres, no cal que el facin. Ja els avisarem pels dies de rodatge, que començarà a finals d’abril. A tots els que facin el càsting, ja us passarem el calendari amb els dies i llocs on rodarem, per veure si teniu horaris i calendari compatible. Recordeu que aquí podeu veure els que estan apuntats actualment. Si us hi voleu apuntar, encara podeu! Envieu-me un mail abans del 1 de Març! I el mateix dic per a tots aquells que vulguin ajudar darrera les càmeres! Animeu-vos, que us ho passareu la mar de bé!!