On rodarem la peli? Localitzacions!

Bueno, bueno, bueno… això de la peli va a tota pastilla! I ja tenim la llista de tots els escenaris on rodarem les escenes!! Durant els propers dies ens dedicarem a visitar diversos llocs, per veure quins encaixen millor. Si vosaltres teniu un lloc que s’assembla a la descripció, i voleu fer-lo famós (sobretot el Bar), a través de la peli, envieu-me un mail i el vindrem a veure! Apa, aquí teniu els crèdits actuals de la peli, així com les dates de càsting, i aquí els escenaris:

PIS DE 30 M2: Pis exageradament petit, brut com una mala cosa, i fosc. Paper pintat a les parets que es desenganxa per la humitat… en fi, un malsón on viure, digne de mobbing.

BAR: Establiment situat en zona comercial, d’uns 100m2, amb barra i taules, algunes de les quals estan ubicades al costat de la vidriera, des d’on es veu el carrer. Ben il·luminat i modern.

CASA DE PAGÈS: Masia de grans dimensions, on es rodarà bàsicament al menjador (sofà central, llar de foc, tele, accés a la cuina i a les habitacions). Decorada amb elements característics de pagès (pala, cantis, parpal, rasclet, trill…). Construcció de pedra i fusta.

CASA OKUPA: Dues localitzacions: Una sala plena fins al capdemunt de trastos, mobles reciclats-reutilitzats, grafitis a les parets… i l’altre, una gran sala polivalent on es fan activitats culturals i cursos per a la gent del barri.

BOSC: Zona boscosa típica mediterrània… poblada per alzines, faigs, roures, fulles per terra, tons marrons i ocres. Segurament rodarem al Montseny i les Guilleries.

CARRER: Diversos punts de la ciutat de Barcelona, des dels que es pot veure, a saber: Colon, la Torre Agbar, la Sagrada Família, el Parc Güell, les Rambles, Plaça Catalunya.

OFICINES: Alt i modern edifici d’oficines. Tot marbre i parquet. Tres localitzacions: Llargs corredors plens de portes a banda i banda, porteria amb conserge rera taulell, i gran sala de juntes, amb una taula central, i finestra amb vistes al carrer.

PRESÓ: Un parell de localitzacions. Galeria de cel·les continues, tancades per grans portes metàl·liques conformades per barrots, i diversos corredors que porten a l’entrada principal.

Uooo! Quins nervis! D’aquí res comencem a rodaaar!