Personatges, figurants i extres…

Abans de res, i primer de tot, vull donar-vos moltes gràcies per tots oferiments de localitzacions on rodar la peli que m’heu ofert! Sobretot a l’Arnau Canudas, que ens ha ofert i localitzat un parell de cases de pagès on segur que hi rodem alguna escena! Quantes més millor! Així podem aprofitar els raconets més xulos de cada una, fent com si fos la mateixa! Ah, i un cop més… crèdits actualitzats!

Ah, per cert… ahir vaig tenir reunió de guió, i ja tenim totes les escenes a punt. Així que per anar obrint gana, us diré que hi ha 7 papers “principals”, 11 papers “secundaris”, i quatre escenes amb un munt d’extres, on podrà sortir tothom. Recordeu que si voleu presentar-vos per a algun dels 18 papers d’actor, heu d’estar al tanto pel tema càsting!

I ara parlem del DVG! En el Zàpping, podeu trobar una ciutat de colorins, fotos de l’Anna Kournikova, el Manamana de Darth Vader, el nou trailer dels Simpsons, els pits de la Verónica Sánchez (altrament dita la de los Serrano), el flautista de Hammelin versió beatbox, sessions de maquillatge extrem, sabates que vibren, monitors de mig milió d’euros, youtubes, i algun que altre pit.

Pel que fa al TecNovetats, teniu un recull de marques geek, un recull d’interessants extensions pel Firefox, el WC més geek del món, més copies de l’iPod, i un munt de cosetes més!

I finalment, us recomano que us passeu pel fòrum de còmics, que té fils tant interessants com els còmics de superherois, el manga a europa, un interessant Top20, reivindicacions, i fins i tot un fil arran d’aquest article del Jan, sobre la teoria del còmic de Pur McCloud. Un fòrum de nivell!! Es nota que ens agrada molt el tema!!