Vols donar a conèixer la teva música?

Avui seré breu! Després que en Jan, sota amenaça de decapitar-me i penjar el meu cap de la branca més alta d’un pi en flames, em prohibís fitxar al Koala per a fer la música de la pel·lícula, hem decidit fer una crida a tos els deuvosguardencs amb creativitat musical, o per aquells que teniu aquell típic amic crack que “fa música” i “domina tant”.

Com ja veureu en els crèdits de la pel·lícula, ja tenim deuvosguardencs treballant en el tema, però això no vol dir que hagin de ser els únics!! Si el vostre hobbie és composar música, i us voleu donar a conèixer, aquesta és la vostra oportunitat. NECESSITEM DIVERSOS TEMES PER LA PEL·LÍCULA!

Si ja teniu composicions que creieu que poden ser interessants, envieu-me-les ja! I si per el contrari, voleu composar temes inèdits per la pel·lícula, poseu-vos en contacte amb mi igualment. Us explicaré les escenes que s’han de musicar, i us donaré uns quants exemples de músiques que hi encaixarien, per a que us situeu! No ho poso aquí al post, perquè seria un spoiler massa gros de la peli!! Va, que us fareu famosos! :D