Més Harry Potra!!

BON DILLUNS A TOTHOM! Uoooo! Estic súper cansat! Ahir vaig anar a fer el GR92 de Cadaqués a Roses, i van ser 8 hores de camí que em van deixar esgotat! Ens va ploure, ens va fer vent, i ens va fer fred, però ens ho varem passar d’allò més bé! Fins i tot varem dinar al Bulli!! (bueno, DAVANT del bulli, menjant bocates a la platja) Des d’aquí saludo al Grup Excursionista de Porqueres, que és amb els que vàrem anar, i que són tots la mar de macos!

Bé, i ara anem per feina… tema PEL·LÍCULA! Aquesta setmana espero anunciar ON farem el càsting. Recordeu però, que és els dies 13, 14 i 15 d’Abril, i que constarà de 3 parts. Aquest càsting és per interpretar algun dels 18 papers principals de la pel·lícula. Però apart, recordeu que també necessitarem extres i figurants. Ah, per cert, al càsting pot venir gent de totes les edats. A la peli hi ha gent jove, adults, i fins i tot avis! O sigui que si teniu algun pare, mare, avi o àvia que vol venir, també pot!! Tots aquells que vulgueu aparèixer per allà però només per fer bulto, rollo clients d’un bar, o integrants d’una multitud, també m’heu d’enviar un mail, per a que us informi dels dies del rodatge.

De totes formes, a mesura que vagi datant els dies del rodatge, ho penjaré al calendari deuvosguardenc, que per cert, he canviat totalment, degut a l’excés d’spam que tenia l’altre. Ara utilitza el de Google, que et filtra tota la brossa. Si voleu afegir algun esdeveniment, m’ho feu a partir d’aquesta pàgina!

Bé, i per acabar, avui penjo un nou parell de pàgines del còmic més anat de l’olla de tots els temps. La paròdia més absurda i pervertida de la saga de Rowling… sí. Efectivament, és… Harry Potra… i el Près de Pel!