Cameos de famosos a la peli

Hi ha un fotimer de deuvosguardencs que volen col·laborar a la peli, però em diuen que no poden desplaçar-se a Barcelona durant els dies de rodatge, i em pregunten si poden fer alguna cosa. I TANT QUE SÍ! Hi ha un parell de coses molt importants. El primer, tal com us vaig dir, és fer la música (podeu composar lletres i melodies des de casa) Però avui parlaré de la segona tasca que podeu portar a terme per col·laborar a distància… avui parlaré… dels cameos de famosos!

Com ja sabeu, un cameo és quan un actor fa una brevíssima intervenció en una peli. Normalment és cosa de pocs segons, de forma que quan els espectadors s’han adonat de qui era, aquest ja ha desaparegut. Això és força divertit, i ben vist per part del que mira la peli, que se sorprèn.

El cas més clàssic que tots coneixem, de peli amb molts cameos, és Torrente. S’hi passa gent com Guillermo del Toro, Cañita Brava, Buenafuente, Casillas, El Fary, Florentino Fernandez, Torbe, Barragan, Fofito, i dotzenes de dotzenes més.

Bé, doncs a la nostra peli també hi haurà un munt de cameos. Quan menys us ho espereu, apareixeran actors coneguts per a tots nosaltres, que diran la seva, i desapareixeran com qui no vol la cosa. Uns segons, o uns minuts, depenent de la seva ocupada agenda.

És per això que aprofito per a fer una crida a tots vosaltres!! Tots aquells que conegueu algun famós o famosillo que creieu que pot enrotllar-se a fer un cameo d’uns segons, envieu-me un mail i expliqueu-mo, per a que ens poguem posar en contacte amb ell. Aquí a Catalunya tenim un munt de gent per a fer cameos!! Per exemple, poden ser actors de culebrots o de teatre, cantants, grups, models, escriptors, esportistes, polítics, presentadors, etesé, etesé… tot val!!

Típic que tens un veí que surt al Cor de la Ciutat, o un cosí que coneix a nosequí d’un grup, o un company de feina que és amic d’un presentador de tele. Aprofiteu els contactillos i entreu a l’equip de producció!! Ah, per cert!

Tots els col·laboradors esteu convidats a l’estrena de la peli!
Farem una premiere exclusiva per a vosaltres en un cine, amb pica pica i d’altres mandangues, i qui vulgui es podrà apuntar al sopar de celebració de després!!