Falles de València!

Uoooo, ja és un fet! Aquest any, veuré les Falles de València en viu i en directe!! Evidentment, aprofitarem per anar a l’Oceanogràfic, menjar paella, i beure orxata! No està malament, el pla! Estarem en un poble que es diu Cullera, els dies 17, 18, 19 i 20 de Març!

Ja us aniré explicant des d’allà a veure com es viu l’ambientillo! Algú hi ha estat algun any?? Alguna recomanació de coses que no em puc perdre, i de coses que no valen la pena veure? Algún deuvosguardenc valencià que vulgui quedar por ahi? O algun deuvosguardenc que també hi vagi aquest any? Va, que com més serem, més riurem! Pot ser el principi d’una gran amistat, Sam!!

Per cert, aquest cap de setmana aprofitaré per a fer una recopilació de tot el que s’ha parlat de la pel·lícula, i dilluns començaré a donar dates per a treballar en equips! Si algú es vol apuntar, i encara no ho ha fet, que ho faci en aquestes 48 hores!