Resum del tema peli

Ja és el moment de fer un resum de tot el que he anat dient sobre la peli. A continuació obriré una llista de correu per tots els que s’han apuntat a col·laborar, i a partir d’aquí tot el que anem fent, quedarà en “petit comitè”. Un cop acabat el rodatge, tots anirem a un cine a veure l’estrena, i farem un soparet de celebració!

Comencem recordant les tres coses que poden fer els que no viuen a prop de Barcelona, i que no poden desplaçar-se pels rodatges. La primera opció, és la de composar músiques, o trobar-ne alguna de Creative Commons, per a la banda sonora de la peli. La segona, és la de col·laborar a producció, buscant cameos de famosillos. I la tercera és la d’aconseguir localitzacions on gravar. Aquí teniu les descripcions dels llocs! Les tres coses són molt importants!

Pels que sí que puguin venir al rodatge, hi ha també dos grups de coses a fer. Una és davant càmeres, i l’altre rera càmeres. Evidentment, si us poseu davant és per actuar. En aquest cas podeu fer d’extres (sense càsting), o d’un dels 18 papers d’actor (amb càsting). Aquest, es porta a terme a l’abril, i serà molt divertit i de bon rollo. Però si el que voleu és col·laborar rera càmeres, podeu fer un fotimer de coses més, com per exemple producció, fotografia, muntatje, racor, il·luminació, escenografia, maquillatge, càmeres, disseny… lo que sigui! Tot és ben vingut!

I amb aquest mail, dono per tancat el tema peli. A partir d’ara, tot anirà via mail, per la llista de correu, i aquí als posts només us aniré explicant coses puntuals, els dies del càsting i del rodatge…. fins al dia de l’estrena!! Apa doncs, bon vent i barca nova!!