Repàs deuvosguardenc…

Ja fa temps que no repassem els deubloguards i les seccions deuvosguardenques, o sigui que ja toca posar-se al dia!!

Començarem amb el mític Diari Vermell, que ha afegit dos posts de luxe. El primer, sobre l’apassionat retrobament de la MiA amb la seva parella, i el segon, sobre el tant anomenat sexe tàntric. Un bon parell d’entrades!

A continuació, el blog més eclèctic del món, compartit (actualment) per 18 bloguers. És aquell al que tothom es pot apuntar tan sols donant un nom d’usuari i un password! El multiblog! Allà podeu parlar de cases encantades, cases del costat, cases comprades, víctimes de la renfe, novies dels programadors, dietes londinenses, el món de Rac1, les cantarelles del Réquiem, o del dia a dia al Macba. Tothom hi pot escriure!!

A continuació, passeu al blog més geek del món!! El Tecnovetats, que ens repassa les novetats tecnològiques tal com un curs de WordPress, com ajudar al món, o skins de Windows Vista per a Windows XP!

Després, deixeu-vos portar per la vessant més comiquera del DVG, amb les decomanacions de còmics del Jan, que després del Superman, ens ha deleitat amb un parell de posts força interessants!! El primer ens parla de Remi (que hem vist en Animé i tot) Un infant venut per 30 francs a un vagabund, amb el qual voltarà per tot França acompanyat de les seves mascotes, fent un espectacle ambulant. I la segona és Akira, mítica història de Kaneda i Tetsuo, dos amics enfrontats per un govern repressor i tecnocràtic, culpable d’haver destruït mig Tòquio anys abans, quan l’experiment “Akira” (encarnat en un nen amb poders inimaginables) els va fugir de les mans.

I per acabar per avui (demà ja seguirem repassant deubloguards i seccions), el monogràfic fotoblog del Ferran sobre les Tias Buenas. En ell trobem documents gràfics i multimèdics (sí, m’he inventat l’adjectiu… i què?) sobre l’anatomia humana.

Ah, per cert! Recordeu que el calendari deuvosguardenc està completament renovat, i que podeu enviar les dates de les vostres cosetes aquí! I jo les aniré posant, que quedin la mar de mones…. bé, i ara piro, que finalment sembla que he trobat local on fer el càsting de la peli