Preparant el 25 Saló del Còmic!

Ahir va ser un dia força productiu! Per començar, em va arribar tota la paperassa del 25 Saló del Còmic. Aquest cop seré el 3er en triar stand, o sigui que segurament tindré una bona posició. Ja us aniré informant! Ah, per cert, fixeu-vos que a la part superior dreta de la web, he posat un nou comptador enrera que marca els dies que falten per l’aparició del Harry Potra 4!

I després, Roca Editorial ens van donar les dates definitives de la gira de presentació de Kadingir per les Canàries! El dia 30 anirem a Las Palmas, a presentar-lo al Corte Inglés de “Mesa y López”, i al de “7 Palmas”, i el dia 31 ens aproparem fins a Santa Cruz de Tenerife, a la llibreria “La Isla”. Apart, haurem de fer algunes entrevistes i sessions de fotos. Estic la mar de content! Mai he estat a les Illes Canaries, i segur que ens ho passem d’allò més bé! Algú hi ha estat?

Així que ja he afegit les dues coses al calendari deuvosguardenc, així com també els cumples (altrament dit aniversaris) de la Berta i la Clara, les dues simpàtiques, guapíssimes, estupendes i incondicionals deuvosguardenques que ens varen regalar el Nakki! I atenció, primícia… AVUI ÉS EL CUMPLE DE LA CLARA, QUE FA 20 ANYS!! Ostres, que fuerte, que fuerte, que fuerte! Moltíssimes felicitats! Si la voleu felicitar, aquí teniu el fòrum dels cumples!