Post calent

Avui he anat a l’IKEA a primera hora, i el parking era ple de gom a gom… però a dins no hi havia gaire gent.. m’he posat a investigar, i finalment he descobert què passava… tothom estava esmorzant!! I és que hi ha un esmorzar calent a base de cafè amb llet, suc de taronja, torrades, frankfurts, bacon, i revoltillo, tot per UN EURO! Te-lo-flipas! Però si un cafè a qualsevol bar ja et costa 1,20€!! Com coi s’ho fan?

Però posats a parlar de coses calentes, resulta que quan vaig a casa, m’arriba un mail d’un deuvosguardenc que em diu que si busques tias buenas al Google, el primer resultat és ni més ni menys que el fotoblog del Ferran! Ves quina cosa!

De tota forma, cal recordar que el Ferran no té el monopoli de l’erotisme en el DVG, sinó que el comparteix amb la MiA i el seu Diari Vermell, que per cert, en el seu últim post ens parla dels orgasmes! Una noia ben interessant, la MiA!

I seria injust no comentar en aquest post, el fòrum prohibit als pares, on es pot parlar des de classes de sexe, fins a fer un test de puresa, tirar-se els trastos, o senzillament veure les interessants i curioses fotos que envieu. No si al final, això semblarà la web del Potra… del Harry Potra!

Només falten 36 dies per HARRY POTRA I LES CALCES DE FOC!!