25è Saló del Còmic!

Avui és 19 de març… això vol dir que falta exactament un mes pel 25è Saló del Còmic! I què millor per a celebrar aquesta bonica data, que la súper portada del gran mestre Jan, el portadista amb més paciència del món mundial? Res! O sigui que… aquí la teniu!

Sí, efectivament, tal com podeu veure, no tan sols és una portada molt xula, sinó que a més a més, és un spoiler força interessant, ja que si la comparem amb la oficial, descobrirem ràpidament qui són els nostres 4 campions particulars del Torneig dels 4 mags:

Els més espavilats haureu reconegut a la mítica Falbalá d’Asterix en el paper de la franceseta Fleur Delacour, el famossísim Kenny McCormick de South Park en el desgraciat paper de Cedric Diggory, i el bonic Monstre de Frankenstein fent de l’expressiu Victor Krum.

I per a rematar el post, tirem la casa per la finestra!! 4 noves pàgines de…
HARRY POTRA I EL PRES DE PÈL!