Concurs Manga, i Saló Còmic!

Uoooo! El Saló del Còmic està a la güelta de l’esquí, i el Harry Potra avança vent en pop a tota vel!! Està quedant la mar de cuco! A més, a només 106 dies del llançament del Sr. de Zapp, el gran dibuixant Enrique Corominas ja està fent les il·lustracions de l’interior. Ai quins nervis, tot plegat!!

Però passen més coses, al DVG! Els de TecNovetats ens expliquen com saber si la nostra web està bloquejada pel govern xinès, que Google treu un telèfon, ens ensenya jocs addictius, música 2.0, com descarregar cançons de Goear, i un fotimer de coses més!

Pel que fa a la part més picant de la web, la MiA es confessa friki, i en Ferran ens alegra la vista amb fotos i vídeos d’anatomia humana femenina. Al fòrum, segueix súper actiu fil de les “Classes de Sexe”. I aquest cop, en el “racó picant” també hi posarem una de les recomanacions del Jan, doncs aquest cop ens parla de Manara, i l’autor que juga amb la provocació, els desitjos i els tòpics eròtics! Ah, per cert, que també ens recorda que el CONCURS MANGA de Norma, ha ampliat el termini fins al Setembre! Gràcies Miyuchi, per avisar!!

I si vosaltres, al igual que ella, voleu tenir un blog sense complicar-vos la vida, ho podeu fer amb el Multiblog, aquell blog on tothom hi pot escriure! Només heu de registrar-vos, i escriure! Per exemple, l’Enozotam ens parla de com es pela la llet, l’enemistat entre veins, la _Mò_ ens explica els secrets del metro de Londres, en Derethor ens explica una història de fantasmes, igual de l’Allioli, i en Requiem fa un “Aquí no hi ha qui visqui” particular! Apa, animeu-vos!! Jo mentrestant, vaig a fer una mica més de Potra!