On i quan fem el càsting?

Atenció, atenció! JA TENIM DATA, HORA I LLOC PER AL CÀSTING DE LA PELI! Finalment serà a Mataró, al costat de la estació de Renfe, per a que tothom ho trobi súper ràpidament!! Concretament, al Carrer Gravina, número 6. Aquí a la dreta teniu un mapa, que podeu ampliar clickant-hi al damunt, i aquí teniu el link de Google Maps.

Si aneu amb cotxe, podeu anar per la N-II, que passa just per davant l’estació, o per la C32. Si és aquesta segona opció, heu de sortir per la sortida de Mataró (la número 95), i quan arribeu a la rotonda de la Laia l’Arquera, aneu en direcció ESTACIÓ.

De totes maneres, la forma més ràpida d’anar-hi, és amb tren! Baixeu a Mataró, i camineu dos minuts, fins a la CASA DE LA PALMERA. Aquesta és un equipament públic on es fan cursos de lleure i formació, festes, exposicions, etc. En l’ha cedit l’Ajuntament de Mataró, i des d’aquí els hi vull donar les gràcies per la seva ràpida i eficient resposta!

Si encara no sabeu res de la peli, poseu-vos al dia en aquesta pàgina!! Recordeu que el càsting és els dies 13, 14 i 15 d’Abril, i que començarem a gravar al Maig!! Si algú es vol apuntar, i encara no ho ha fet, que m’envií un mail immediatament, o que s’arrepenteixi (altrament dit penedeixi) per tota la vida!! Ah, per cert…  BUSQUEM IMITADORS!