Des de l’aeroport de Tenerife!

Uoooo! En aquest moments sóc a l’Aeroport de Tenerife, esperant un vol que havia de sortir a les 20:35, i que acaben d’anunciar que porta una hora de retard. Això vol dir que sortirem a les 21:35, més tres hores de vol, i una hora de diferència horària… arribaré a Barcelona a la 01:35. Mira que bé.

Recordeu que estic a les boniques Canàries de gira, presentant El Ceptre Zink! La veritat és que la visita ha anat mooolt i mooolt bé. Al Corte Inglés de Las Palmas, varen venir ni més ni menys que 80 noies!! Mare meva! I totes s’havien llegit el llibre!

El més fort, és que anaven totes uniformades, amb la seva faldilleta i tal. Quan varen entrar, semblava ben bé l’arribada de les noies de Beauxbaton, de Harry Potter… vaig pensar que segurament al nostre Harry Potra, li hagués agradat estar-hi… però per altres motius més… ehem… lúdics.

En fi, després de vàrem fer més exposicions a Las Palmas, i avui a Tenerife… demà ja posaré totes les fotos a kadingir.cat, per si voleu xafardejar. Ah, i atenció, perquè dilluns penjaré el calendari de la gira per Catalunya Comarques, i per Sant Jordi, on ens podreu trobar firmant llibres!!

Ah, per cert… evidentment… “la história se repite

PS: Acabo d’acabar (sí, sí, aquí a l’aeroport), lá
última pàgina de Harry Potra i les Calces de Foc!