Potra, Zapp, i Càsting de la Peli

Bé, senyors… poc a poc anem acabant coses, i ens posem al dia! Tal com us vaig dir a l’últim post, ja he acabat el Harry Potra i les Calces de Foc, i en aquests moments, ja és a impremta. A més a més, també hem decidit reeditar, per als que els en falti algun! Ja tinc ganes de veure com queden, tots juntets, tots els números anteriors!! Recordeu que la cita és els propers dies 19, 20, 21 i 22 d’Abril, al 25è Saló Internacional del Còmic de Barcelona!! En aquest fòrum estem organitzant la kedada.

En segon lloc, també estan acabades les il·lustracions de El Sr. de Zapp i cal dir que han quedat molt i molt xules!! El nostre il·lustrador, Enrique Corominas, s’hi ha lluït! Tot està preparat pel nou llançament el dia 7-7-7!! De fet, fins i tot hem començat a preparar la Gira pre-Zapp, per tot Catalunya. Totes les tardes dels dijous de maig, als següents Abacus:

Dijous 10-5-07: Abacus Tarragona
Dijous 17-5-07: Abacus Girona
Dijous 24-5-07: Abacus Lleida
Dijous 31-5-07 Abacus Reus

I finalment, ara parlem del càsting de la peli! Recordeu que serà els dies 13, 14 i 15 d’aquest mes!! En els propers dies, penjaré un tros del guió que haureu de preparar, així com una pauta d’alguna cosa que podeu portar preparada. Avui enviaré un mail a tots aquells que us heu apuntat, per a començar a fer tots els equips. Recordeu que el càsting és a MATARÓ.