On firmem per Sant Jordi?

Ep! Abans de res, i que no se’m oblidi… com ja sabeu, per Sant Jordi els autors dels llibres, els van a firmar pels puestos.

I com que nosaltres som autors, i hem escrit un llibre, doncs també ho farem! Concretament, serem a la parada d’Abacus de Rambla Catalunya. Hi serem de 17.00 a 18.00! O sigui que si teniu un Harry o un Kadingir sense firmar, i us fa ilu, allà estarem!!

I ara, repassem el DVG! Els de TecNovetats, tot i estar de vacances, ens expliquen com veure la tele des de l’ordinador, d’on treure fantàstics wallpapers, com salvar al Fred de morit apallissat, els serveis de TestTube, i altres xorrades friki!

En el Zapping, podeu veure que els tré pinrele ataquen amb dos tràilers nous… 302 el dels espartans, i Jungla de Cristal 25, amb Bruce willis de protagonista. També hi trobareu pits i cuixes, youtubes, meduses, sistemes solars, futbol, teletubies en roba interior, i altres frikades, com sempre.

I si voleu una mica de cultura, en Jan (que per cert, ara ja treu a la Vèdia a les tires còmiques, en plan “matrimonios” de Noche de Fiesta) recomana El cor de Pedra, de “Concrete”. Però en fí, el mes importànt, és que el dia 1 va ser el cumple de la Vèdia, o sigui que MOLTES FELICITAAAATS!

Pel que fa al saló del còmic, recordeu que hi ha una kedada, i que l’estem datant en aquest fòrum! Ah, per cert, alguns m’heu demanat que reuneixi totes les fotos, dels tres anys… bé, doncs aquí teniu:

SALÓ DEL MANGA 2005
SALÓ DEL CÒMIC 2006
SALÓ DEL MANGA 2006