Dues pàgines noves de Harry Potra!

Yepah! Només falten 15 dies pel Saló del Còmic, i per tant, per a que aparegui el nou Harry Potra… i les calces de foc! I per a celebrar-ho, penjo les pàgines 31 i 32 del Harry Potra i el Pres de Pèl! Atenció, no us perdeu la transformació del professor Lupin, ni del Seriós Jack Sparrow! Genial!

Apart, cal que sapigueu que he iniciat tres fòrums demanant als potterians quines són les preguntes MAI resoltes de Harry Potter, i la gent hi ha contribuit molt! Si vosaltres també en teniu, i les voleu fer arribar per a revista del Saló, les podeu deixar en el fòrum del DVG, el fòrum de HarryPotterCat, o el fòrum de 3XL. De moment n’hi ha moltes força interessants! Tinc ganes de començar a reunir-les totes per la secció de la revista! Sobretot, si en dieu, deixeu el vostre nom o pseudònim, i us posaré als crèdits!!

Atenció també, amb el nou trailer dels Tré Pinrele que hem penjat al Zapping, títulat El Senyor de los Camellos, primer de la trilogia. Veus de Jan, Mercè, i un servidor, que també n’ha fet el guió a última hora, a corre cuita. Aquí teniu la recopilació dels que hem emès fins ara per ràdio. Si teniu peticions, ens ho feu saber, que ho parodiarem, sigui el que sigui!!

Ah, per cert… ahir en Jan em va fer veure un detallet… i és que a finals d’any, al Saló del Manga, farem Harry Potra i l’exèrcit de Fèlix (el gat), però d’aquí a un any… pel proper Saló del Còmic…

Meeeeeeerda! M’hauré de tornar a llegir el Súper Totxo??
Hauré de demanar ajut als harrypotercatarians! Algú té un resum? XD