Entrevistes

És curiós, interessant i fins i tot divertit.

Avui tenim la segona entrevista per agafar a algú pel pis. La primera va ser una noia, comercial, pijilla… Descartada.

El d’avui és un noi, al telèfon se sent una mica garrulo… Però no descartem encara. Esperarem a fer l’entrevista.

És molt fort la gent tarada que hi ha pel món. Ahir ens va contestar al anunci, un noi, del Congo, dient que el seu pare era traficant que va acabar morint, que sa mare s’havia mort també, i que en su lecho de muerte, son pare, li va recomanar ingresar els diners a Espanya (els de la herència), i que si el deixavem viure amb nosaltres, ens donaria una part d’aquest benefici (que son 12.000 dolars… ni idea a quant queda en euros).

Això és pitjor que quedar amb algú d’internet… Més que res pq no és estar amb akesta persona una estona… es que viurà a la mateixa casa que nosaltres…

3 pensaments a “Entrevistes

 1. Uri

  Jo t’animo a redactar un llibre d’anècdotes inverosímils. De veritat que seria digne de Nobel.

 2. _Mò_

  a altres pisos q he estat ens havíem plantejat d fer un blog només per riure’ns dels individus raros q es presenten: una noia q només parlava la seva mare (igual és q era muda o no tenia cap opinió per si mateixa), una altra q no volia pagar la part corresponent del manteniment del telèfon (a la qual vam contestar q mira, jo ara em dutxaré al gimnàs i així passo d pagar la part q em pertoca d’aigua corrent), una perruquera super-fashion q només estava interessada en els locals “de moda” propers, molts fumats, i un llarg etcètera d gent rara…

 3. Jun

  HAHAHAHAHAHAH lo que no et passi a tu, xènia!

  Ei, hem de quedar per fer un cafè, eh?

  Petons, wapa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *