Las grandes peras!

Porto tres dies fent una marató televisiva que no feia fa anys. He vist totes les pelis del digital+, i ja començo estar en la fase de “oh, però si aquesta ja la van fer ahir”. He fet tant de Zàpping, que he trobat Las Grandes i mejores peras de siempre! Jo que pensava que serien unes peres diferents… però resulta que és un error… bé, al menys millor això que no pas que haguessin posat “Las grandes perras”, que llavors ja hagués estat el desmadre…

Per cert, us heu fixat (no se vosaltres, però al menys a mi em passa) que la informació que apareix de la TDT, mai coincideix amb el que estan fent? Em passa només a mi? Hi ha un canal per exemple, que sempre diu “Médico de familia”, i mai canvia. N’hi ha un al digital+ que diu “Documental“, i quan busques més informació et diu “Espacio donde se emite un documental” Quina informació més útil! En sèrio? Un documental consistent en passar un documental? I n’hi ha un altre que diu “CINE”, i al ampliar la informació et diu “Tarde de cine”. OH QUE ÚTIL! Però perquè concreten tant? Perquè no posen directament “Programación”, i per concretar “Programación de tele”? Així l’aprofiten per TOTS els programes!!

Un dels meus preferits, és el de la foto, que diu “SERIE EPISODIO ORIGINAL TITULO NUMERO CAPÍTULO INTERPRETES DIRECTOR A?O gspa NOMBRE ORIGINAL . EPISODIO . CAPITULO.INTERPRETE” Així, tot junt, sense cap informació. En fí… que le vamo a asé! Ah, per cert! pel plus estan passant “El Calentito”. Us recomano la peli, és curiosa de veure, surt la dels Serrano.