El càsting comença demà passat!

Atenció, atenció! RECORDEU QUE EL CÀSTING DE LA PELI COMENÇA DEMÀ PASSAT! Tal com vai dir, serà a Mataró, al costat de la estació de Renfe, al Carrer Gravina, número 6. Aquí a la dreta teniu un mapa, que podeu ampliar clickant-hi al damunt, i aquí teniu el link de Google Maps.

Recordeu que Si aneu amb cotxe, podeu anar per la N-II, que passa just per davant l’estació, o per la C32. Si és aquesta segona opció, heu de sortir per la sortida de Mataró (la número 95), i quan arribeu a la rotonda de la Laia l’Arquera, aneu en direcció ESTACIÓ.

De totes maneres, la forma més ràpida d’anar-hi, és amb tren! Baixeu a Mataró, i camineu dos minuts, fins a la CASA DE LA PALMERA. Aquesta és un equipament públic on es fan cursos de lleure i formació, festes, exposicions, etc. Recordeu que el càsting és els dies 13, 14 i 15!!

PRIMERA PART: Interpretar aquest text. No cal que el memoritzeu, eh? Podeu portar-lo imprès, i llegir-lo. Només us el donem perquè us hi familiaritzeu. Us direm un dels personatges, i l’haureu de interpretar com a vosaltres us doni la gana.

SEGONA PART: Interpreteu algo vostre. Pot ser en grup o individual. EL QUE VOLGUEU, qualsevol cosa que us faci sentir còmodes. Pot ser un tros d’una obra de teatre, un monòleg, un diàleg, una situació quotidiana… vosaltres mateixos.

TERCERA PART: Improvisació. Us direm un tema, una situació, o el que sigui, i interactuareu amb altres assistents al càsting… sigueu naturals, tal qual surti.

I només em queda recordar que ESTIGUEU TRANQUILS, que és un càsting de bon rollo, no com els de OT. Servirà per conèixer-nos entre tots, fer una llista dels actors, figurants i extres, i passar una bona estona. No és un examen, no és un procés d’eliminació. Tots aquells que vingueu, participareu a la peli d’una forma o altre. Si voleu també podeu portar amics, companys, i germans, que us acompanyin encara que no facin la prova… i evidentment, si al final s’animen a fer el càsting, que el facin, cap problema!