Alternatives a GoEar

GoEar és un servei rollo Youtube (ja us el vaig explicar), però per a àudio. Al principi, anava de puta mare… però va començar a fallar, ho van estar arreglant, després van treure els players que s’incrusten a les webs, i van dir que ho arreglarien i tal, i ara està tot super parat. Se sap que estan preparant una versió Gamma, que ha d’estar molt bé, però tarden un huevo, i el que fa més ràbia… no ens informen de res.

Per tant, un servidor s’ha posar a buscar i a rebuscar, i al final he trobat dos serveis que fan el mateix que GoEar, però que sí funcionen (tot i estar en fase beta). El primer és WiXD, molt cuco i així rollo Web 2.0. Llàstima que a vegades falla, i el player engega la cançó automàticament, sense que li facis play, cosa que fot una mica de rabieta.

L’altre, que he descobert tot just avui, i que ja he adoptat, és BooMP3. Penja tant MP3 com WMA la mar de ràpid (si no vols, no cal ni registrar-te), el seu player és molt cuco i discret, i no s’engega automàticament, cosa d’agrair.

I si us pregunteu perquè coi he estat buscant webs que ofereixin aquest servei, la resposta és molt fàcil… per penjar els 10 primers tràilers de Microbis! És tracta d’un format breu radiofònic consistent en tràilers que parodien pel·lícules inventades. Tot i que es retransmeten a través de diverses ràdios locals, també els podeu trobar a la seva pròpia web. Si treballeu a una ràdio i els voleu passar, endavant! I si voleu fer la petició d’alguna pel·lícula a parodiar, demaneu-la aquí!


Tot un matí perdut… ais… ignorància, ignorància…
Eh, si coneixeu alguna altra alternativa a GoEar, deixeu un comentari!

NOTA IMPORTANT: DEMÀ SÍ QUE HI HA CÀSTING!
AQUÍ TENIU INFORMACIÓ DE LA PELI