Segon dia de Càsting!

Abans de res, recordeu que avui i demà hi ha càsting!
Aquí teniu l’horari i el lloc!

Ahir va ser el primer dia… i la veritat és que va ser MOLT MOGUT. Bàsicament perquè vàrem tenir un problema de “logística”, i ningú ens va obrir la porta… però gràcies a Déu, i per aquelles casualitats de la vida, va apareixer una professora de yoga del no res, i ens va deixar entrar… maaare meva de Déu! Quin mal rato!

Finalment però, i gràcies a la paciència dels deuvosguardencs, vàrem poder fer-ho tot! Hi havia gent que s’ho portava tot preparat, hi havia gent que no sabia a què venia, hi havia gent que es va perdre pel camí, i hi havia gent que només venia a acompanyar! De tot, hi havia! Però per damunt de tot, hi havia riure, bon rollo i bon humor! Va ser un càsting tronchante! Tant els actors com els organitzadors, ens vam fer un fart de riure!

Va venir gent de Barcelona, Girona, Begues, i fins i tot un noi de Córdoba, que estudia a Barcelona. Alguns coneixien el DVG, i d’altres no sabien què era. Gent de totes les edats, de totes les pintes, i de tot tipus de registres interpretatius. Primer vàrem fer una petita presentació, després els que portaven algo preparat, van actuar primer. A continuació vam fer la improvisació, i finalment la lectura del guió. Tot es va fer en grups, per a aprofitar el temps. Sobretot, els que vingueu avui i demà, sigueu puntuals, que sinó no dona temps!

Bé, i ara piro a la ràdio, que he d’anar a fer el programa! Recordeu que ens podeu sentir en directe de 12 a 13.30, a Mataró Ràdio, al 89.3 de la FM, o a través de la web d’impàvids, on ens podeu escoltar online! I després, tornem a fer més càsting, de 18.00 a 21.00. Ja sabeu que podeu trobar informació sobre el càsting aquí, i sobre la pel·lícula aquí!