Tercer dia del càsting

Sembla mentida, ja hem arribat al tercer dia de càsting! Ahir ens ho vam passar molt bé, tot i que alguns dels que venien a la prova, van sofrir petits problemes per culpa de la Renfe. Aquest matí, d’altra banda, tot ha passat sense incidències, i la gent ha vingut de forma escalonada, pel que hem pogut fer el càsting molt bé de temps! Ha vingut gent de Mataró, de Sant Quirze, i de Barcelona, i tots ho han fet de fàbula! A més, tenim una gran gamma d’actors, des dels 14 fins als 55, pel que podrem cobrir tots els papers!

I aquesta tarda, de 18.00 a 21.00, tenim l’últim passe!! Recordeu que aquí teniu informació sobre la convocatòria de càsting, i aquí els crèdits de la pel·lícula. Vinga ànim! Encara teniu la oportunitat de venir aquesta tarda! No cal que porteu res preparat! Només que tingueu desparpajo i ganes de passar-vos-ho bé!

Un cop acabem aquesta fase, ens posarem en contacte amb els actors i els hi passarem el guió de la pel·lícula, per a que se’l vagin mirant, i datarem un dia per fer la lectura dramàtica. Després quedarà el més difícil… construir el calendari de rodatge! S’haurà de quadrar els horaris dels actors, dels que estan darrera les càmeres, i dels escenaris. I resar perquè aquell dia no plogui! En fi, ara marxo a dinar, que aquesta tarda tornem a la càrrega! Ja ho sabeu… ENCARA PODEU VENIR!!

Per cert, ahir a la nit vaig anar al Teatreneu, a veure l’actuació de Daniel el Higiénico (aquí a l’esquerra veieu la foto que ens vam fer), del qual sóc fan de fa molts anys. L’espectacle dura una hora i mitja, i té el format de monòleg adornat amb les seves cançons de sempre. Si el voleu veure, només us queden dos dissabtes, ja que després comença la seva gira per a presentar el nou disc “La Rebelión de los niños con problemas emocionales”. Jo l’aniré a veure a Mataró, a la SALA CLAP, el 25 de Maig. Si no el coneixeu, aquí teniu youtubes seus!

…i després diuen que no m’agrada sortir de nit…

…només necessito l’incentiu adequat!