Harry Potra 3, 100%

Només falten 3 dies pel Saló del Còmic! Uoooo! No m’ho puc creure! Quina ilu! Dimecres anirem a muntar l’stand, portarem els còmics, i penjarem els posters, perquè dijous ja estigui tot preparadet! Uooo, quina ilu!! Recordeu que aquí podeu veure el mapa del Saló, i les indicacions per a trobar l’stand del Harry Potra! Ohh, mireu, mireu quin goig que fan tots els Potras juntets!!  A més, amb el Jan hem preparat una “reedició definitiva” dels Harrys 1, 2 i 3, per a aquells que encara no els teniu, i hi hem afegit amb Making Of, epilegs i material extra!

I tal i com us vaig dir, aquí teniu les tres últimes tres pàgines de la tercera entrega de Harry Potra, el mític Pres de Pèl! Dèmà ja penjaré algun spoiler, o teaser de LES CALCES DE FOC!

I recordeu que el saló és a Plaça Espanya, concretament al pavelló número 8, i que ens hi podreu trobar dijous, divendres, dissabte i diumenge, de 10.00 a 20.00.

Recordeu que el dissabte, de 12.00 a 13:30, serem a l’stand de COMRàdio, fent el programa Impàvids en directe. I si no us ho creieu, aquí podeu escoltar la falca (i si una falca ho diu, és que és veritat fijo). Farem un concursillo en directe, i regalarem algo pels puestos!

Pel que fa a la quedada, segons el fòrum, sembla ser que el dia que ha guanyat, és el dissabte al migdia, però hi ha alguns deuvosguardencs i harrypottercatarians, que no poden aquest dia, i també queden entre ells, posant-se en contacte amb els fòrums. Pos ben fet! Recordeu que aquí podeu veure les fotos del Saló del Manga 2005, del còmic 2006 i del manga 2006. I ara piro, que tinc reunió… tal com us deia, hem de preparat l’stand… i hi ha una cosa que m’encanta fer…


…anda que no molaaaa!