Saló del Còmic!

Atenció, atenció, post de resum de tot! Recordeu que el Recordeu que el Saló del Còmic, és des del 19 fins al 22 d’abril, i que té lloc a la Fira de Barcelona, a Plaça Espanya. Allà estaré durant els quatre dies, en un stand on podreu trobar els còmics de Harry Potra i el Pedrot Filomenal, i la Cabra Secreta, i el Pres de Pèl, i les Calces de Foc! Aquí teniu el mapa per a trobar l’stand, aquí teniu el tràiler de ràdio de Harry Potra, aquí teniu el primer i el segon fragments de les Calces de Foc, i aquí la fantàstica portada que ha fet el Jan.

Actualització, 20-05-07: Avui ha anat molt i molt bé! Ha vingut un huevo de gent, entre ells, els de HarryPotterCat! Podeu veure els vídeos aquí, aquí, aquí i aquí, i les fotos aquí!!

Actualització, 21-05-07: Avui ha sigut una bogeria de dia! Aquí teniu els vídeos, i aquí acabo de penjar les fotos!!. I ja s’ha acabat el Pedrot Filomenal!

Actualització, 22-05-07: Estic penjant els vídeos al YouTube, i ara penjarem les fotos!! S’ha acabat la Cabra Secreta al matí, i el Pres de Pèl i les Calces de Foc a la tarda!! Uooo, ho hem venut tot!