Post Saló i Post Sant Jordi!

Mare meva de Déu senyor! No he parat… per si els 4 dies del Saló del Còmic no havien acabat amb mi, Sant Jordi ha estat el bonic remate final! Una marató de còmics, llibres, persones i firmes!! Porto 5 dies sense parar! Però bueno, ja se sap allò que diuen… sarna con gusto no pica!

Pel que fa al Saló del Còmic, va ser un èxit espectacular. Aquí podeu veure totes les fotos, i aquí els vídeos! Amb tanta gent, no és d’estranyar que volessin volar tots els Harrys! Dissabte va desaparèixer el Pedrot, diumenge al matí la Cabra, i a les 6 de la tarda el Pres i les Calces. I com que ja no sabíem què fer fins l’hora de tancar, vam acabar per posar Kadingirs, que també es van exhaurir! Una passada!! Tant en Jan (aquí el seu post) com jo, estem súper contents!!

I parlant de Kadingirs, ahir varem estar firmant a l’Abacus de Rambla Catalunya, al costat de Maite Carranza i Quimi Portet, que van ser uns excel·lents companys d’stand. I sí… aquest noi que va amb americana sóc jo. I és que s’ha d’explicar que abans de la reunió varem tenir un dinar amb els autors de Roca Editorial, on vam tenir la oportunitat de coneixer-ne a uns quants, i és clar, no era plan d’anar com si anés a vendre Harrys al Saló del Còmic.

I després vam anar cap a Palau Robert, on la Mercè i el Jan firmaven l’Entrenador de Serps, a la paradeta que tenia muntada la llibreria Casa Anita. La veritat és que va ser un dia força rodó, solejat, i molt ben aprofitat! Si tots fossin així, la gent seria més feliç, tots seriem amics, jugaríem i cantaríem tots junts… i seria divertit… en un altre móoon… és el món que voleeeem, és el món que voleeeem, en un altre móoooon….

Evidentment, ara la tragèdia és inevitable…