I més entrevistes!

 

És possible fer-se pesat en tant sols 10 minuts? Sí, és possible. És més, ahir el teniem a casa, fent "l’entrevista" per venir a viure al pis. No sabiem com fer-lo fora, i el tio no callava.

De fet no ser per què li diem "entrevista" pq d’entrevista no te res. No fem cap ni una pregunta. En tenim prou en veure com es mou i escoltar com parla la persona per veure que no ens agrada. O som molt exigents, o hi ha molta gent extranya pel món…

Abans del pesat, va venir un noi, aparentment macu, normal, jove, tb mig hippie… Però amb alguna cosa d’aquelles que dius… "ai, no sé que és, però té algo que no m’agrada…". Algo "fosc" com diu l’Arnau.

I es que "qui no te alls, te cebes"… I es que tampoc és fàcil triar un company de pis. De fet, penso que si no arribo a ser amiga de la que va marxar, i m’han de fer ells dos "l’entrevista", tampoc m’agafen.

La conclusió temporal, es que no agafem a ningú. Seguirem fent "entrevistes", però de fet… 200 euros al mes, tampoc és cap ruïna.

 

PD; Companys, no us ofengueu, escric només el que penso sense intenció de fer mal a ningú, i tot es rebatible, però avui ahir vaig arribar a una conclusió, i es que… No existeixen homes enamorats, existeixen dones manipuladores.