Voldemort rulez!!

Clarament, en Condemort, altrament dit Voldemort (Per cert, perquè no es pot dir en veu alta? Què passa? Et mores? Et quedes calb? Se’t borren els posts?) és mot dolent. Al principi no em queia gaire bé, ja sabeu, per allò que va matant a tot quisqui, i tal. Però amb el temps, li he anat agafant carinyo, ai ves… concretament, ha estat després d’haver-lo fet apareixer al nou Harry Potra… heu de pensar que el tio s’ha passat 13 anys en coma, i clar, va súper despistat… per a fer-vos una idea, mireu una de les escenes:

Sí, exacte… si a la peli el reencarnava (i mai més ben dit) en Ralph Fiennes, al Harry Potra ho fa el mítiquíssim Monstre Buu, en una de les seves múltiples aparences. Després de dibuixar-lo ja em queia millor… però quan vam gravar el Tràiler de les Calces de Foc, ja va ser el remate final… el cabró em va començar a caure de puta mare! Heu vist que elegant que va, al tràiler oficial? Així amb traje de Giorgio Armani i tot, el tio…

De fet, em va agradar tant, que ara amb en Jan, estem preparant una radionovela anomenada “Les aventures de Lord Condemort i Cuapelada!”, en la qual, el pobre Voldy (que encara vol governar el món i tot això) s’ha de posar al dia, ja que fot 13 anys que no s’empana de res. Serà una barreja de Leoncio León y Tristón, i les paranoies del Rei Nikochan i el seu servent sense nom. Ja hem gravat el capítol pilot, i està mooolt xulo! Ja us seguiré informant! De moment, no deixen de posar-vos al dia amb els tràilers de Microbis!!

Ah, per cert! Per petició popular, tant als fòrums, com pels correus que m’heu enviat, he obert un fòrum de música, per a que comenteu tot el que us doni la gana!! Ah, i recordeu que també podeu llegir l’Ongakukaneko, el deubloguard musical que escriu la Nuitari!