Diumenge de repàs!

Comencem avui amb un repàs del zàpping, que feia molt que no el mencionava. Avui podreu trobar esbossos dels personatges de Pirates del Carib 3, cotxes per 3000 euros, com canviar de gmail conservant els mails antics, galeries de fotos, youtubes, cargols gegants, parides USB, i algun que altre pit.

Si el que voleu però, és conèixer el mundillo geek de la xarxa, heu d’anar al TecNovetats, on l’Adriatip i el Marc us expliquen on trobar i descarregar-se fonts i icones gratuïtes, com destruir CDs, i altres marranades.

I si bé us hem d’anunciar, amb certa peneta, que la MiA s’ha acomiadat de El Diari Vermell, també podem avançar que segurament en breu, una altra persona n’agafarà el relleu. Estigueu al tanto, que ja us informaré!

El que no es retira, sinó que segueix vent en pop a tota vela, és el Jan, que ens segueix recomanant còmics! En aquest cas, es tracta de “De capa y colmillos” i “El fantasma de l’òpera“, els dos de Norma Editorial!

I recordeu que tots vosaltres també podeu postejar al multiblog, un weblog obert a tothom, en el que només us heu de donar d’alta, i començar-hi a escriure! Últimament hem parlat del saló del còmic, de la confiança, del “proyecto desnuda“, de coses estranyes, de disculpes, i de com pelar la llet. Demà acabaré de repassar tots els deubloguards, i us comentaré les últimes noticies! Ara piro, que tinc una missió molt important que complir, com ja anunciava ahir