1 de Maig, festa plujosa…

Avui és tant festiu, que és avorrit! Està tot tancat, i a sobre plou! En fi, que ja que no fa dia d’anar a passejar per veure escots, no ens queda cap altre remei que donar un cop d’ull als que el Ferran ens penja al seu fotoblog!

Després, si voleu seguir la ruta dels deubloguards, passeu-vos pel Cuac, on la Xènia ens explica com segueixen buscant company de pis, i com els lavabos són una ruïna. I és que com ella diu, un pis té moltes complicacions!

A continuació, si llegiu el Déu n’hi do de l’Èric i el Raflas, veureu videojocs, noies, històries de migdiada, els quatre pits de les Olsen, històries del Saló del Còmic, o com fer un sopar amb el mínim esforç.

I evidentment, si us passeu pel TecNovetats, trobareu links de webs molt interessants, com el WikiHow, el WordPress Theme Generator, o l’Oceanlight, totes elles recomanades pel Marc i l’Adriatip.