3 en 1

08:40- El post d’avui és especial… és un 3 en un. Com que no he pogut fer post els darrers 2 dies, avui en faig un de triple, que aniré actualitzant durant el dia. Us preguntareu perquè no he pogut postejar abans (de fet, no crec que us ho pregunteu, només és una forma de parlar). Doncs perquè apart de les xerrades als E.S.O de l’Escola Sant Jordi, de Vilassar de Dalt, que per cert, eren tots molt bona gent, he estat pensant en un nou storyline…

13:40- Ep! Ja torno a ser aquí, per a repassar el mitiquíssim zapping! I és que avui podreu trobar-hi la secretaria més ràpida del món, una animació molt entretinguda, el resum de visites del mes d’abril, el nou producte de hardware de Microsoft (i el preferit pel Ferran), youtubes, passeigs per la web, edicions de vídeo, naufragis que no ho són, cambreres amb pits grossos, maquetes comestibles de Londres, gats que toquen el piano, i altres tonteries!

I si no en teniu prou, ja sabeu que podeu agafar el relleu amb el TecNovetats, que us presenta les novetats tecnològiques més geeks de totes, com el compte enrere de la mort, imatges animades, icones, wikis per aprendre a fer coses…

18:40- I acabem aquest triple post amb un interessant repàs del fòrum! En aquest hi podreu trobar el perillosísim joc del “jo mai, mai”, un remember de Judes Xanguet i les Maniquins que m’ha fet molta ilu tornar a veure (com t’ho curres, Réquiem!), un sobre la gent prepotent, i el clàssic de les cançons que t’arriben. hi ha molts més temes, i molts fòrums!! Internet, cine, tele, llibres, còmics, manga, esports, frikades, música, i fins i tot alguns de prohibits! Doneu-los un cop d’ull… i si n’hi ha algun que voleu que destaqui en portada, feu-m’ho saber, que el comentaré!