DVG MANGA

Com ja he fet en altres ocasions, he decidit que de tant en tant, dibuixaré alguna tira del DVG amb un estil diferent. De fet, estic preparant una versió pseudomanga, a cavall entre el PDP i el VD, però per les tires còmiques de sempre. Això vol dir que de tant en tant, sense trencar l’argument de cada dia, els personatges poden sofrir una transformació rollo Dr. Slump quan es posava “guapo” de cop, com si fos la cosa més normal del món. Evidentment, el motiu ocult de tot això, és poder augmentar les proporcions pectorals dels personatges femenins.

I parlant de l’argument de les tires, durant aquesta setmana començaré un nou storyline (altrament dit línia argumental) en el qual hi haurà nous personatges, escenaris, i situacions, i en recuperaré algun dels que fa temps que no surten. Estic força engrescat per començar, sobretot ara que de tant en tant hi podré barrejar l’estil manga. La pauta general que m’he fet és força atractiva, i tinc pensat que duri força, ja que donarà molt de joc! Espero que us agradi tant com a mi!