Efectes col·laterals

Déu vos guard a tothom i a tothoma! Bé, com ja sabeu, al DVG hem decidit posar un negoci entre tots els que vivim a la casa. Jo volia posar una llibreria, però a la Gemma, al Jan i al Sr. Gat no els hi sembla tant bona idea. O sigui que haurem d’escollir el millor producte. En les properes tires, cadascú m’argumentarà (o em sobronarà… o em farà xantatge… o m’amenaçarà de mort) quin és el producte que hauriem de vendre, i al final escollirem el millor. Recordem que la Gemma volia posar una tenda de DVDs, en Jan una de còmics, i el Sr. Gat un puticlub negoci de videojocs. Avui parla… la Gemma!

Bé, sembla ser que un dels efectes col·laterals del newlook de la Gemma, és que ara costa més que se l’escoltin. Però tranquils, que segur que trobarà algun remei per a “convencer-me” que el millor és vendre DVDs. I vosaltres què hi penseu? Quin negoci creieu que seria més rentable, avui en dia? Una llibreria? Una tenda de còmics i manga? Una botiga de videojocs? Una de DVDs, per comprar i llogar?

Mentre hi penseu, avui podeu voltar pel DVG per a trobar-hi a la Blancaneus, la tv-movie de Terry Pratchet, Bola de drac online, mini Sònics, un curiós strip poker, nois dolents, tias buenas, software per a descarregar vídeos, comptes enrera de la muerte, Superman 2.0, britanics tocats de l’ala, cumples deuvosguardencs (click aquí per enviar el vostre), i el fòrum destacat del dia… SPIDERMAN 3!! Què us ha semblat? Us ha agradat? Us ha fet arrujar? No us ha dit res? Apa, aquí podeu dir-hi la vostra!!