M’ho prendré com un sí.

Benvolguts deuvosguardencs, avui torno a fer un canvi d’estil. I és que com sempre he dit, en la varietat està el gust. I ara em venia de gust canviar una mica l’estil. De moment, aparco el que he utilitzat els últims dies, i em passo a aquest format. Es quedarà? Tornaré l’anterior? Tornaré als origens? A què güelen las nubes? Ah, qui lo sap! El temps ho dirà! El que és segur, és que els propers dies, tots els personatges gaudiran de dits! Evidentment, com sempre, les vostres aportacions seran benvingudes.

I avui també destaquem el cumple de la Lola, els acudits curts i dolents, les famílies unides, les mamas noelas, els gelats de purpurina, les aventures de la Xènia, els somnis eròtics del Jan, i les confessions del vostre primer cop… ep, i recordeu que si voleu que destaqui algun tema dels fòrums en portada, només m’ho heu de dir!!

Ah, per cert… demà es decideix de que posem la botiga!!