La decisió!

Sí, sí… finalment he decidit que a la botiga hi vendrem de tot. Llibres, còmics, pelis i videojocs. Els vostres arguments m’han convençut!! De fet, fins i tot n’hi ha alguns que ja havien apuntat aquesta possibilitat de vendre de tot! Però tot just estem al principi d’una nova etapa! Estigueu al tanto, que els propers dies seran crucials pel desenvolupament argumental del DVG!

Pel que fa al nou estil (temporal?), estic content que us hagi agradat!! La veritat és que a mi també en convenç molt més que l’anterior. A més, ara estic dibuixant els esbossos de les properes tires, i els personatges cada vegada queden més bé. Durant els propers dies decidiré a veure si el continuo utilitzant.

I ara passem als temes deuvosguardencs! Primer, explicar al pobre joanlopes que em vaig oblidar de mencionar el seu cumple i no del de la Lola, perquè resulta que aquesta és ma germana, i clar… com per oblidar-me del seu cumple… m’hagués assassinat! Recordeu que per afegir el vostre cumple (o lo que sigui), ho podeu fer aquí! I si ja l’heu posat, us podeu entretenir mirant gronxadors per cagar-s’hi, conèixer a l’Einstein Monroe, contribuir amb l’Askatasuna a escriure la història del DVG, veure la nova Mama Noela, o fins i tot xatejar amb tothom!! Apa, fins ara! Vaig a dibuixar un rato més!