Cal escollir el nom de la botiga!

Doncs sí, una de les coses que més em costa de fer en aquest món de Déu, és escollir el nom de tots els projectes que enjego. I és que el nom és MOLT IMPORTANT!!

S’ha de intentar plasmar la idea de negoci, per a que els peatons que passin per davant, sàpiguen ràpidament que poden trobar allà dins. Així que… endavant! S’obre la veda! Podeu proposar els noms que vulgueu per la botiga! Els podeu enviar a través del formulari, o en els comentaris! Recordeu a la botiga hi vendrem llibres, còmics, pelis i videojocs.

I ara, repassem l’actualitat deuvosguardenca! Per començar, doneu un cop d’ull a un canvi radical via photoshop, a una casa rollo hobbits de debò, o al manual de pastissos de Màrio! Després repasseu el calendari, on veureu que aquesta setmana és el cumple de la Tania, i si voleu, atreviu-vos a conèixer a la Ramona Chorleau, que fa honor a aquella mítica cançó que diu “La Ramona es pechugona tié dos cántaros por pechos”. I en els fòrums, apart de poder contribuir a muntar la Història del DVG, avui destaco el mític tema de frases cèlebres de professors. I és que tothom té profes d’aquells que n’han dit alguna grossa, de molt grossa!!