Noms, noms, noms!!

Ah, un gran què, això de posar-li el nom a la botiga. No entenc com els de l’FNAC li varen posar així!! Què coi vol dir FNAC?? Sembla el soroll d’un esternut d’aquells interromputs, no? O elCorteIngles…. nosaltres perquè ja hi estem acostumats, però no si ho analitzeu fredament veureu que és lleig del cagar. Per no parlar de les antigues Galerias Preciados… mare meva. Aquí s’hi acostumen a posar cognoms o variacions, rollo Miró, Milar, Condis… però  el tema seria buscar algo més original no? Després de tot, som deuvosguadencs!

De totes formes, hem de vigilar no posar un nom lleig com el del “Timhotel, el hotel donde te timan”. En fi, el que ja ha quedat clar amb la “telepatia” de la Gemma és que no es dirà “Pits Grossos”. I mira que quedava bé, eh??

Apart de pensar el nom, també podeu conèixer a la secretària del Ferran, una web que recopila curiositats, el conte de la germana Miyuchi, titulat “Els fruits de la terra. Quin és el secret?”, espectacles amb cavalls, tricicles amfibis, cocacola centenaria, sofàs que pillen els 150 km/h, i per acabar d’arrodonir-ho, un interessant debat que va iniciar ahir l’amic Rigola, sobre la Tania Dervaux, que promet mamades (altrament dit fel·lacions), a canvi de vots. Em pregunto a quina política d’aquí li funcionaria, això?