Preparatius de… la Gemma!

Eh, això ja està en marxa!! Quins nervis! Durant els propers dies, podreu ser testimonis de com es munta el negoci, pas a pas. He decidit dedicar unes quantes tires a la preparació de cadascuna de les 4 grans àrees de negoci (llibres, còmics, pelis videojocs), i si avui eren les pelis de la Gemma, demà… el Sr. Gat!

Pel que fa a l’estil, cada cop n’estic més content. Els personatges ja comencen a tenir carisma, els freqüents canvis de roba em motiven molt, la Gemma cada cop està més bona (el dibuix de l’esquerra és mida avatar-msn), i he redissenyat en Jan, que no em convencia del tot. Encara he de treballar el perfil, però la idea del mocador al cap em convenç força, ja que molts cops el porta… crec que li deixaré fix.

I els temes destacats del dia, són els diorames sabatils, els 10 últims segons de tots els capítols de La Nova Generació, la simpàtica i no gens lletja Denise Milani, el fòrum per enviar el vostre art, i el calendari que ens anuncia que la setmana que ve és el dia de l’orgull freakie, i que hi ha dos deuvosguardencs que fan anys!!