Preparatius de… el Sr. Gat!

El Sr. Gat (imatge mida avatar msn) sempre ha tingut una facilitat enorme per a barrejar els negocis amb l’erotisme… i no és per a menys, ja que la veritat és que això sempre ven. De tota forma, no li agafeu gaire carinyo a la noia wii, perquè amb la Gemma de jefa, no li auguro una llarga presència a la botiga. Uoo! Ja tinc ganes d’obrir la botiga!! Recordeu que si us voleu posar al dia de l’argument, aquí comença la temporada.

I avui, després de gaudir dels encants de la wiigirl, podeu gaudir d’altres encants, la cançó de l’estiu segons l’Èric, que si bé és horrorosa, també hi surten noies poc lletges. Podeu també crear el vostre propi rasca rasca, cremar roda al menjador de casa, l’adeu a la feina de fotoperiodista del Jan, i el fòrum destacat del dia, on comentem la noticia que als EEUU han donat una llicència d’armes a un nadó d’onze mesos. I és que el món ta fatal!