Preparatius de… en Jan!

Sembla ser que en Jan s’ha pres molt seriosament això de la seva secció de còmics… esperem que el seu transtorn de personalitat múltiple només sigui temporal, degut a aquest subidón que representa assimilar 7.000€ de material comicaire així de cop! Espero que dilluns, quan inaugurem (sí, sí, dilluns inaugurem!! Ole, ole!), ja estigui curat del tot! Sinó, tindrem greus problemes quan els clients es vulguin emportar el seu trezzoooorr… Eh! Recordeu que podeu posar-vos al dia de l’argument actual llegint des d’aquesta tira!

I ara, un ràpid repàs deuvosguardenc! Per començar, teniu un boli projector, un helicòpter que vola sense fer girar les hèlices, les 100 coses més buscades a Google (dia a dia), un llac on no t’hi banyaries mai, i la primera videocàmera sumergible del mong!!

I en els fòrums, avui destaquem una porra per veure qui guanyarà la Champions, un bonic diccionari col·lectiu de tacos, i el mític fòrum on els deuvosguardencs i les deuvosguardenques confessen com els agraden els nois i les noies, tant física com psíquicament… ah, mai se sap! Encara podreu trobar la vostra mitja taronja al fòrum!! :D