Preparatius de… en Jun!

Val a dir que al final he tornat els 5.000 kadingirs… i és que el “poder sobrenatural” que té la Gemma sobre mi, és cosa mala… en fi, a les penes punyalades, i avui, per compensar, anirem al cine a veure l’estrena de la tercera entrega de la ja mítica trilogia de Pirates del Carib! Per a celebrar tant especial ocasió, una Gemma pirata pel messenger, i un fondillo de pantalla, que igual us fa gràcia posar-vos. És de 1024 x 768, i el podeu descarregar aquí:

 

Apart d’aquest avatar de messenger, n’he creat també cinc més, de la Gemma i el Sr. Gat, ja que són els que més m’heu demanat per mail. Sapigueu que els aniré posant tots en aquesta pàgina, i que si teniu més peticions podeu contactar amb mi per a que els faci :)

    

Per cert, avui en el DVG podeu trobar-hi els tatuatges de l’Angelina Jolie, veure la foto de la Tania Dervaux, que ha promès sexe oral a canvi de vots (aquí el debat del fòrum), conèixer a una noia no pas lletja que pren el sol de forma artística, i fins i tot participar en un interessant debat sobre qui creieu que guanyarà les eleccions al vostre poble. Uooo! Quina de coses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *