El savi del màrqueting!

Bé, finalment el nom de la botiga queda en mans de l’avi Jaume. No sé si serà una bona decisió o no, però al menys, si el negoci no surt bé, li podrem fotre les culpes! En tot cas, demà posarem el cartell, peti qui peti, i dilluns inaugurem!

Per cert, molts haureu vist que he fet canvis al menú superior!! Ara hi ha una imatge com aquesta d’aquí a la dreta, que de forma màgica i miseriosa, quan li passeu el mouse pel damunt, desplega un gran menú-mapa de tota la web. D’aquesta forma, amb un cop d’ull podeu anar a qualsevol part del DVG directament! Fixeu-vos que he afegit el link dels Microbis, on per cert, avui podeu escoltar una curiosa campanya electoral del partit Catalunya Catalana!

I un altre canvi no tant visible està en el cercador, que ara, gràcies a una eina de Google, permet no tan sols buscar en els posts i comentaris, sinó també en totes les altres seccions i deubloguards!

Apa doncs! I ara un ràpid repàs deuvosguardenc! Per començar, podeu veure el gran mapa de les virginitats perdudes, un exercit força curiós, una càmera oculta força original, publicitat ben trobada, unes fotos aleatòries d’una noia qualsevol en una platja qualsevol, el fals final de Doraemon, i el nostre mític fòrum d’acudits curts i dolents, ja un clàssic al DVG!